Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HL

tap

22. 10. 2010 23:42
ZAPLAŤ PÁNBŮ ZA SOUDNÝ NÁZOR!

Už  bylo na Kateřinu Neumannovou vytaženo kde co - sníh na Hradčanech (na západě Evropy jsou lyžařská kritéria uprostřed měst  běžná), trénink v 1. zóně Šunapu (zničila tam něco ona, nebo ti paparazzi, co ji sledovali?). A nakonec MS.

Mám stále intenzivnější pocit, že kdo z diskutujících si neplivne, jako by nebyl! Jenže - ona si MS nevymyslela! Ona se do funkce nejmenovala, ale byla jmenována (proč nikdo nenadává tomu, kdo ji jmenoval?)! Ona nenaplánovala, že MS nebude na horách, ale na louce na předměstí Liberce, kde není jisté, že bude sníh! Při zkušebních závodech nebyl a bylo nutno ho sehnat. při MS ho bylo moc a bylo nutno se ho zbavit. Ona byla šéfkou organizačního výboru a organizace fungovala i ve sněhové kalamitě na jedničku. A nakonec - ten dluh, o němž se mluví, to je dluh MS, to není dluh Kateřiny Neumannové osobně! Kdyby byl na jejím místě někdo neznámý, dopadlo by to s úplně stejně nebo hůř, ale nikoho z diskutujících by to už dávno nezajímalo!

0 0
možnosti
KV

_-1-_

23. 10. 2010 0:04
TEN NÁZOR NESTOJÍ ZA NIC .... !!!

Kdyby paní Neumanové někdo nabídl, že má pilotovat letadlo plné pasažérů, nebo řídit autobus plný cestujících .... asi by to nevzala, protože to neumí a vysloveně by hazardovala s lidskými životy.

Když paní Neumanové nabídli řídící funkci - prezidentku MS v lyžování, tak to vzala. Sice s něčím podobným neměla vůbec žádnou zkušenost, ale nešlo o život. Šlo jen o stovky milionů ... cizích milionů. A z cizího, z cizího krev neteče.

.

Takže za to neuvážené rozhodnutí přijmout tu funci .... Rv

Jako sportovkyně má u mě bezkonkurenční ... R^

0 0
možnosti
1

12358

20. 10. 2010 17:17
paní autorko! Jsem přesvědčen, že Neumannová na dně není

Asi toho o psychyce a nadprůměrné inteligenci sportovních titánů moc nevíte. Nelíbí se mi váš článek. Za svý prachy ať si každý dělá co si umane.  Věděla do čeho jde, efekt pro ni byl asi přijatelný, rozhodla se přijmout odpovědnost. Očekávám, že bude schopna se obhájit. Pokud ne, musí nést odpovědnost, a to jak tu ze zákona, tak i tu morální...

0 0
možnosti
N=N

nebojsa = nečech

5. 10. 2010 16:09
tak jo

Ja bych si teda s dovolenim kopnul a vezmu to s rozbehem.

0 0
možnosti
HL

tap

22. 10. 2010 23:44
Re: tak jo

To jste tedy frajer...

0 0
možnosti

zijutady

5. 10. 2010 16:04
to že se jí zastáváte je sice hezký, ale

v téhle zemi se tuneláři nedočkají pomalu ani obvinění, natož rozsudku, že. Pouze poctivý daňový poplatník se dočká toho, že to všechno zatáhne.

0 0
možnosti
A

Amálka

1. 10. 2010 11:05
Katka byla výborná sportovkyně.

Po ukončení aktivní sportovní kariéry hledala seberealizaci, ale to naprosto nezvládla. Kdyby zvolila pozici poradkyně na ministerstvu hned, měla klid a byla ikonou s nejvyšší pravděpodobností dál.

Pro mě zůstává nepochopitelné, že do toho vůbec kdy kdy šla,když věděla, že

zkušenostmi, schopnosti a intelektem na MS neměla a že už tehdy z toho koukal mega průšvih. Katka je dobrá ve stopě, ale není krizová manažerka.

Udělala chybu, velkou chybu, za kterou zaplatíme prostřednictvím státu  my všichni. Ona za ni platí naprostou ztrátou prestiže.

Můj názor je, že by spolu s dalšími členy organizačního výboru a těch, kteří vůbec na ten "úžasný" nápad s mistrovstvím přišli, měli být zodpovědní nejen právně, ale i finančně. To hlavně. Teď se řeší dluh a na něj potřeba sehnat prostředky. Tady se může Katka ukázat, když už teď ty zkušenosti má a hodně se poučila...

0 0
možnosti
R

radnice

1. 10. 2010 16:05
Re: Katka byla výborná sportovkyně.

Nojo, jenže to ministerstvo dostala jak trafiku od nějakého svého fanatického fanouška nebo v horším případě od někoho, na koho ona něco ví. Poradkyně na ministerstvu je jen jeden velký podvod, jak odvést peníze do její kapsy. S armádou neměla nikdy nic společného, tak nechápu, co jim může radit ? Pokud by se stala trenérkou, je to něco zcela jiného. Jenže tam by musela něco dělat. Poradce je funkce velice vágní a nikodo, kromě toho, komu poradce dělá, není schopen zkontrolovat, zda svůj plat dostává za práci nebo za nic.

0 0
možnosti
PR

Mr_R

1. 10. 2010 10:19
Kopat do Kateřiny N.

nehodlám, ale litovat ji rozhodně také nebudu. A nejde o dluhy nedluhy, stejný názor bych měl, i kdyby šampionát dopadl na výbornou. Náhlá výměna vedení šampionátu bylo pěkné svinstvo, které smrdělo naplno. Kdo za vším stál a z jakých důvodů není třeba přetřásat. A Neumannová měla ten žaludek do toho jít a zaštítit. Kdyby problémy nenastaly, vezou se na úspěchu, takhle ať si slíznou i to špatné. Nikdy nezodpovězenou otázkou zůstane, jestli by byla situace stejná i bez té prašivé rošády, díky které se Neumannová dostala do čela šampionátu.

0 0
možnosti
N=N

nebojsa = nečech

5. 10. 2010 16:12
Re: Kopat do Kateřiny N.

Jenze tady neslo o jeji zaludek, tady slo o to, se zviditelnit. A jak je videt uz sedi na ministerstvu obrany. Takze se zadarilo. Zadotovala par stranickych firem a uz ma fleka.

0 0
možnosti
R

radnice

1. 10. 2010 8:39
Existuje i morální zodpovědnost

Možná by paní autorka se měla především zamyslet, než něco napíše. Existuje také něco jako zodpovědnost a morální zodpovědnost. Tu druhou žádný soud neodsoudí. Neumannová je minimálně morálně zodpovědná za vše, co se kolem mistrovství stalo. Je tedy viníkem, i když ji možná žádný soud neodsoudí. A jak tady bylo už napsáno, k devastaci přírody a "papalášským" výjimkám má velice blízko - navážení sněhu na mistrovství nebo na Hradčany, tréninky ve veřejnosti nepřístupné zóně národního parku Šumava apod.

0 0
možnosti
RK

semelik

1. 10. 2010 7:49
s výběrem areálu neměla vůbec nic společného

ale ten sníh tam snad dovážet nechala nebo ne?

Když celej život běhala na lyžích do dálky, tak by mohla vědět, kde bývá sníh a kde ne a zrovna do tohohle podniku se moc nehrnout.

0 0
možnosti
MM

Muf007

1. 10. 2010 7:00
Katka N. není na dně

Na dně, je paní Dano člověk, který nemá nic! Ztratí své blízké, majetek, práci nebo prostě někoho/něco co miloval. Tohle není případ Katky N. Dcerka je, Bohu díky, zdravá. Chodí do poměrně drahé a prestižní školy. Maminka má milionový penzion a teplé místečko ve státní správě a patrně za niko-li průměrný plat. To, že jí zklamal, jak psala partner, jistě bolí, ale to zná každý druhý z nás. Nic z toho není důvod nechat po sobě 100 milionů dluhů a tvářit se před světem, že se nic nestalo. Ba co více, plakat v médiích, jak jsou na mě všichni zlí. Ale shrňme si to. Jaký je rozdíl mezi Kajínkem, Čunkem, Krejčířem(Koženým) nebo Nojmanovou? Jeden sedí a říká nebyl jsem to, druhému potáhli v mediích, ale vše je OK, třetí má sedět a směje se nám z teplíčka a bonbónek na konec? Zanechaný dluh, ale chyběl úmysl ;-D tomu říkám ta správná cesta spravedlnosti.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

30. 9. 2010 21:52
měla zůstat u lyžování

manažerské schopnosti evidentně nemá. Podle mne ale za těmi průšvihy stojí jistý známý neumanové. Ona byla v podstatě zneužita a nastrčena jako mediální tvář.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik