Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

grey003

30. 9. 2010 16:56
Těžké hodnocení ...

Bylo to její rozhodnutí dát sebe a své dobré jméno všanc, takže se nemůže divit. Spíše se můžeme divit my, ostatní, její naivitě, zvláště když má za partnera tak "zkušeného borce".

0 0
možnosti
PA

strejda pedro

22. 9. 2010 17:13
jsem prekvapen ...

... jak moralni jsou ti, kteri se o pani neumannovou otiraji, vcetne mnohych, kteri poslali komentar k clanku pani emingerove ... presumpce neviny se NEtyka pouze soudu, atd. ... jestlize nekdo rozjede kampan ve sdelovacich prostredcich, po niz by jeji obet udelala nejlepe, kdyby si nasla jinou planetu, vznika mezi verejnosti dojem, ze narcena osoba JE vinna ... i kdyby se pak nakrasne stalo, ze soudy, po zvazeni VSECH dukazu (i jejich nedostatku) rozhodnou, ze pani neumannova je lilium, nikdo uz ji tu spinu neodpare ... viz moudro, ze neni sprochu, atd. (a pro vzdelance: viz komentar dr. vlacha k temuz v saturninovi) ... soudim z velke dalky, ale ziskal jsem presvedceni, ze pani neumannova, ktera se pohybovala ve svete sportu, ba dokonce spickoveho sportu, kde ji cely zivot vtloukali do hlavy neco o fair play, mozna teoreticky vedela, ze mnozi z ceskych podnikatelu by v pravnich zemich byli davno za mrizemi, ale prakticky si to neuvedomila ... je to chyba? zajiste ... je to zlocin?

0 0
možnosti
HL

tap

22. 10. 2010 23:46
Re: jsem prekvapen ...

R^

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

22. 9. 2010 16:47
Nejsme nízcí,paní Dano !

Nízkost projevila paní Neumannová,která si se svým partnerem naplánovala ziskuchtivost.

0 0
možnosti
MM

jamil1

30. 9. 2010 21:40
Re: Nejsme nízcí,paní Dano !

a predtim si ji zase naplanoval kittner s kumpostem. bo si snad naivne myslite, ze tito dva panove by to delali z ciste lasky k liberci a jeho "propagaci"? at by tam byl kdokoliv, tak by na tom jenom hrabal. vsak ony ty kumpostovy cachry s pozemky taky o necem vypovidaji :-(

0 0
možnosti
ZZ

hasmen - náhradní nick

22. 9. 2010 14:50
Katka ukázala,že v tom umí chodit...

Policie však dospěla k závěru, že navzdory dluhům, které za týmem Neumannové zůstaly, se žádný trestný čin nestal.

Odložení případu zdůvodnila tím, že prezidentka organizačního výboru vršila dluhy v přesvědčení, že vše nakonec zaplatí stát.

0 0
možnosti
JTNJTN

Já to nebyl, já to nebil!

22. 9. 2010 12:15
Neumannová ještě není na dně.

Tam bude, až na ní dopadne ruka zákona. A teprve potom se uvidí, zda na to dno patří, či ne :-/

0 0
možnosti
AT

pája_

22. 9. 2010 12:23
Re: Neumannová ještě není na dně.

Já myslel, že napíšeš: ... dopadne tvrdá pěst dělnické třídy  ....

0 0
možnosti
ST

Stará turistka

22. 9. 2010 11:59
Tak ať se k tomu vyjádří sama.

Každého by určitě zajímala její verze příběhu, rozhovor s ní by si teď čtenáři přečetli rádi.

0 0
možnosti
AT

pája_

22. 9. 2010 12:22
Re: Tak ať se k tomu vyjádří sama.

četla jste to celé turistko? Možná by ráda ale nikdo se jí neptal.

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

22. 9. 2010 11:47
Jó, tak dopadají

bílí koně.

0 0
možnosti
MB

buxus

22. 9. 2010 11:15
Tohle je pseudohumanistický názor

Do lidí co jsou na dně se nekope. To je pravda - jenže tohle není ten případ. Neumannová byla kritizována  už v okamžiku, kdy tuhle funkci přebírala. To na dně nebyla. Byla kritizována její nezkušenost s řízením velkých podniků (něco jiného je na nich závodit a něco jiného je je organizovat a řídit), nezkušenost s podnikáním vůbec (viz nepříliš zdařilá investice do penziónu na Šumavě) a v neposlední řadě úzký vztah se silně problematickým podnikatelem Jindrou. Obavy se naplnily, Neumannová selhala. Stálo nás to dost peněz. Nikdo jí neupírá sportovní úspěchy, ale to co je předmětem kritiky, je její ztráta soudnosti.

0 0
možnosti
MJ

kizt

22. 9. 2010 12:55
Re: Tohle je pseudohumanistický názor

R^

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 9. 2010 11:09
Právě

Presumpce neviny platí až u soudu. Pokud tedy k nějak žalobě a soudnímu řízení dojde a všechno se zase neschová pod kobereček. Ale ani u našeho soudu není zaručeno, že pravda vyjde najevo, a že soudní osvobození znamená i mravní očistu.

Jinak řečeno, se soudem i bez soudu, za svojí dobrou pověst si každý zodpovídá sám. Nejen svým jednáním, ale i tím že se naivně dá do holportu s pochybnými partnery co okrádají společnost sami..:-(

0 0
možnosti
PH

quasar11

22. 9. 2010 11:01
souhlasím, ale jen částečně

Taky nemám rád, když si lidi s chutí kopnou do někoho, kdo měl dřív úspěch a dnes třeba selhal. Měly by se brát v potaz jen nezvratné důkazy. Ale! Je v tom prostě ale. Můj náhled na Katčin profil se pokřivil ve chvíli, kdy kývla na nabídku Kuchtové a vzala místo po Kumpoštovi. Co si mám myslet o charakteru člověka, který ani nevyčká na obhajobu svého předchůdce a nechá se dosadit na jeho místo. Nepřijde Vám, že se vlastně Neumannová zachovala stejně bídně??? Kývla na nabídku, protože všemu co jí nakukali, věřila? Kontaktovala ona Kumpošta, když byl odejit, aby neměla pocit, že do něj svým jednáním kopne? A nebo za tím byl někdo jiný a Katka je jen naivní loutkou. Pak je mi jí líto, ale mé sympatie k ní zmrzly po OH 2006...

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik