Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jako bajka dobrý. Jinak spousta

1 4
možnosti

sdělení kulhá na obe nohy.

0 3
možnosti
Foto

S něčím jistě velký souhlas a někde to pěkně drhne. Ne, příroda si už bohužel dávno neporadí vždycky. A druhý mantinel věci jsou oblíbené výkřiky otce Scholastika, kde si máme uvědomit, jak na nás bylo neštěstí za trest přírodou sesláno. Zcela racionálně je toto jen jedna ze současných zcela nových výzev, která shodou okolností může vést, a docela vede, lidi k racionálnímu přehodnocení základu života. A velmi nutné spolupráce v něm na základní etické bázi. Jak známo, člověk roste právě výzvami, úkoly.

Koronavir jako VIP bohužel a i bohudík otevírá oči v pohledu na nemoci, kterým dávno nevěnujeme pozornost. Takže jediné, s nohama na zemi, resumé je, že člověk stále nemá vyhráno nad mnoha věcmi a že v rámci konzumního života je dobré do rejstříku našeho záběru přibrat i úctu k badatelům a vědcům.

6 0
možnosti

Mluvíte jako kniha. Ale myslím, že každý už ji mnohokrát četl.

Kurzy tvůrčího psaní produkují mnoho grafomanů, tvůrce, po kterém na světě něco zůstane, obvykle tento druh vzdělávání nepřitahuje, má totiž svou představu a svou schopnost - to se moc naučit nedá.

1 3
možnosti

1) Fakt že máme malé ztráty je dobrý. Fakt, že máme malou promořenost a hodláme to tak držet je špatný. A tento problém máme díky tomu, že lidé koukají jen na jedno číslo a nedají si ho do souvislostí

2) Problém je v tom, že většina lidí kouká na roušky. O roušky vůbec nejde, je to jen malý, malinkatý a nedůležitý dílek skládačky. Podle roušek nehodnotíme práci vlády. A že ta práce je špatná.

5) Soběstačnost ne, prosím. Je to jen zástěrka pro dotace pro neschopné podniky

6) Příroda si neporadí, neboť její schopnost myšlení je na úrovni židle, na které sedím

7) Co chcete více? V současných měsících máte krásný důkaz, že skoro všechny vlády na světě jsou neschopné. A Vy vypíchnete tu českou

3 6
možnosti

Nebyl tenhle blog včera v HP?

0 0
možnosti
Foto

Konečně hlas rozumu R^

Díky za něj :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik