Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a84r89a 68R14a83n13k

11. 12. 2016 0:38

Jeste neni vsem radostem konec, posledni mesic uz se provalila ruska pomoc v ruznych "pizza gate" a hlavniho loutkare, ted nastava vysetrovani -

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/09/president-putin-celebrates-a-donald-trump-win---what-does-it-mea/

0 0
možnosti
Foto

Náš prezident a nejspíš i ten americký vyhráli proto, že jednoduše nebylo z čeho vybírat. Vy to popisujete jako kdyby byli kdovíjací báječní kandidáti, ale tak to nebylo ani v jednom z případů. Možná by stálo spíše za zamyšlení, proč se do voleb nikdo opravdu schopný nehrne. Kde tak asi může být problém?

A jen technická, o jakém komunismu je řeč? Komunismu jsme nikdy nedosáhli, ten měl teprve přijít. Komunisté vládli, ale nastolen byl pouze socialismus, který se záhy finančně zcela vyčerpal.

3 1
možnosti

Socialismus? To byla jen falešná vějička!

1 0
možnosti

J34a68r13a 31R45a36n26k

10. 11. 2016 0:11

R^Napsala jste na danne tema nejlepsi clanek, neni mi - zijici v Kanade jasne, proc zrovna vsichni zdejsi komuniste se z volby republikanu tak tesi, 80% Kanadanu se branilo vubec lzi a vulgarnosti D. Trumpa poslouchat, Neketere casti a casto jeho rev a oblicej skutecne pripominal Hitlera a co se jedna Putinovych hackeru a Wikileaks, nezda se nikomu podivne, ze se navrtali pouze do e-mailu jedne strany a osoby, proc FBI jeste par dnu pred koncem vytahla tisice zbytecnych e-mailu Weinera textujiciho s 15 letou? Jiste ze to Donaldovi pomohlo....

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/11/09/how-the-daily-beast-will-stand-up-to-president-donald-trump.html

1 2
možnosti

Ano! Trochu mi to připomíná Kubiceho zprávu!

0 0
možnosti
Foto

V něčem jsme předstihli Ameriku, vy jste evidentně pozadu za elitami Ameriky a za New York Times. V kavárně vám budou tleskat, hradu se vyhněte.

4 5
možnosti

Tche New York Times to píše vtutochvíli.

Těším se na jejich zítřejší názory.

2 1
možnosti

Souhlas. Někteří Češi fňukají nad Zemanem, Američani bědují nad Trumpem: ale volby ukázaly, jaké je většinové mínění. Jak vypadá průměrný Čech/Moravan a Američan. A co chce. Co obdivuje.

1 1
možnosti

Není z toho smutno?

1 0
možnosti

Řekl bych, že tento vývoj má svoji logiku. Lidé už nevěří všelijakým elitářům a pseudointelektuálům. Uvědomují si, že současný stav světa není dobrý a touží po změně. Souvisí s tím i přísun k radikálnějším a praktičtějším postojům.

9 0
možnosti

Chtějí změnu... A co její riziko?

0 0
možnosti
Foto

když se podíváte na dějiny, nikdy nevyhrávají ti nejlepší ve smyslu morálky...proto to světem vypadá jak to vypadá...když jsem poprvé slyšela o kakistokracii myslela jsem že je to nesmysl, ale čím dál víc o tom přemýšlím....God bless America... a vlastně celý svět když uvážíme, jak velký vliv USA mají na celosvětové dění

4 2
možnosti

Když přežila Amerika George W. Bushe, přežije Trumpa taky. Šířit demokracii pomocí bomb také nepřestane, takže se nic nezmění.

2 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik