Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Carlo Pedersoli byl také výborný plavec, mistr Itálie, olympionik a jako první zaplaval stovku pod minutu

0 0
možnosti
PS

Odešla jedna z legend . Nechť mu je přáno nebe , a nejen to filmové. Díky Bade Spencere za všechny skvělé komedie a za každý úsměv , který dokázaly vyvolat.

0 0
možnosti
VR

Paní Emingerová, zcela evidentně vám uniklo, že jak Bud Spencer, tak i Terence Hill byli rodilí Italové (Carlo Pedersoli a Mario Girotti)! Ale též i to, že valná většina jejich filmů měla italské producenty. Takže Italové opisovali od Italů a nikoliv od Hollywoodu! Tím se vysvětluje i podobné obsazení epizodních rolí.

1 1
možnosti
Foto

Paní autorka má pravdu a nic jí neuniklo. Bud Spencer a Terence Hill byli představitelé vlny tzv. Spaghetti westernu, která kopírovala filmy z Hollywoodu. Oni to ale rozšířili o legraci, na rozdíl od například Sergio Leoneho, který přídal ještě více brutality.

0 1
možnosti
Foto

Zajímavé je, Hill pochází z NDR. Až kam se kluk ušatá dopracoval...R^ jo, a já jsem jeho ročník. Nás DEVĚTATŘICÁTNÍKŮ je ještě dost, ale...

0 3
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Tak to byl dobrý for. Terence Hill se narodil ve Venice a jeho matka, se sice narodila v Drážďanech, ovšem v době, kdy o NDR ještě nesnil ani báťuška Stalin.

1 0
možnosti
PK

Jako kluk jsem si neskutečně přál být jako Terence Hill, vtipný, obratný... ale chtěl jsem mít po boku kamaráda jako byl Bud Spencer... silného a neohroženého poctivce... Bohužel, můj (a jistě nejen můj) filmový "kamarád" už mezi námi není a proto mu přeji, ať tam někde na hoře, v hereckém nebi, dál pohlavkuje všechny neřády tak, jak to dělal ve filmech...

8 0
možnosti
MK

- Bůh ochraňuj královnu!

- Proč? Je nemocná?

- Ne, je v pořádku.

- Tak proč by jí měl ochraňovat zrovna náš Pán? ;-D

Dva misionáři, jeden z mých nejoblíbenějších filmů s touhle dvojkou. Těsně v závěsu jsou Kdo najde přítele, najde i poklad a Pravá a levá ruka ďábla.:-) Bud a Terence = prosmáté dětství.:-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS