Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Komorowski musel pouzit klicove slovo "Ukrajina", a to pro jistotu vicekrat, aby ten pravdolaskarsky primitivni dav dokazal prepnout z modu "bucim a piskam na vse, vcetne rektora UK, mluviciho o Janu Opletalovi neb pri zpevuy studentske hymny" na "uz mne boli mluvidla, budu zticha"?

Ostuda to byla, ale nikoli Zemana.

3 5
možnosti
AS

A45d87a41m 95S36t14a77v94a

17. 11. 2014 23:06

"....který zdůraznil, že dnes máme ...": Autorko, to je právě ten váš problém, ale i té kavárny: Dáte na pár krasořečiček, které dokáže víceméně povědět téměř kdekdo. Ale nás zajímá, zda politik dokáže uspořádat správu věcí země tak, aby to přineslo lidem, kteří v ní žijí, skutečný užitek a prospěch. A ať chcete nebo ne, správa věcí naší země ten užitek  a prospěch za vlády Zemana a Klause skutečně přinesla!!!

3 5
možnosti
JD

Mohl byste konkretne specifikovat co udelal opravdu konkretniho Zeman pro spravu veci zeme? Myslim uzitecnych, co z nich je ten prospech? A nebojte se rozepsat i do vic odstavcu.

4 0
možnosti
Foto

Hrad vyslal do světa zprávu o otřeseném německém prezidentovi po útoku vajíčkem... Zatímco německá ambasáda vydala prohlášení, že si pan Gauck úlomku skořápky téměř nepovšiml, Hrad trvá - jako obvykle - na svém. ;-D

5 6
možnosti
Foto

bude třeba vyhlásit Německu válku, za blamování našeho drahého prezidentaR^;-D

3 0
možnosti
Foto

Dobrá perspektiva R^

Mimochodem, celá aféra se dnes v pozdních večerních hodinách vyjasnila. Vajíčkometání způsobila skupina sparťanských fanoušků, kteří si špatně vyložili heslo "Bílek na Hrad!"

6 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím s autorkou - přesně vyjádřeno.

6 3
možnosti
JR

J59a65r71a 23R81a47n49k

17. 11. 2014 18:15

Kratky, ale velice vystizny blogR^R^

8 4
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, paní Emingerová. R^

9 4
možnosti
LW

naše země je opravdu vysoce svobodná republika. U nás protestujeme proti politikům jen proto, že mluví sprostě. Nikoli proto, že by omezovali naše práva a svobodu.

Dokonce jsme už tak daleko, že jakási novinářka označí zdivočelý dav demonstrantů, který spílá našemu prezidentovi a hází na něj vejce, za noblesní demonstranty.

Tahle novinářka přitom (zcela záměrně) přeslechla slova prezidenta Zemana, která pronesl před pár minutami na půdě univerzity Karlovy, kde podpořil celistvost Ukrajiny a podpořil prezidenta Porošenka, a označil ho za výraznou osobnost, která je schopna na Ukrajině vyřešit současný konflikt.

6 7
možnosti
Foto

Čtete povrchně. Tak to v článku nestojí.

8 1
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik